Regulamentul DarkBux SA-MP

In jos

Regulamentul DarkBux SA-MP

Mesaj  Admin la data de Vin Dec 21, 2012 1:43 pm

Regulament General

Nu vă aşteptaţi ca operatorii server-ului să vă răspundă imediat. Nu insistaţi dacă nu aţi primit niciun răspuns sau răspunsul dorit nu este cel aşteptat.
Comercializarea bunurilor din cadrul server-ului RedzMax RPG nu este permisă în niciun caz, iar orice încercare va fi pedepsită prin suspendarea amânduror conturilor participante.
Este interzis abuzul de eventualele disfuncţionalităţi ale server-ului care ar putea aduce bani sau orice alt bun jucătorului respectiv.
Orice problemă sau neînţelegere ce îşi are locul înafara topicului jocului în general poate fi raportată unui Administrator.
Este interzisă folosirea oricărei arme într-un teritoriu guvernamental atunci când jucatorul respectiv nu este în cadrul unui jaf.
Nu răspundem de conturile pierdute şi nu vom oferi niciun fel de ajutor în legătura cu recuperarea lor decât in cazuri speciale.
Părăsirea definitivă a jocului va duce la suspendarea oricărei funcţii administrative cât şi speciale.
Orice abatere de la regulament va fi pedepsită conform regulilor în vigoare.
Nu este permisă folosirea a două conturi simultan.
Nu sunt permise modificările jocului ce pot afecta modul de joc.
Nu este permisă acționarea pe oricare din teritoriile pe care se desfășoară un război atât timp cât jucătorul nu este mafiot.1.2. Limbajul şi Comunicarea

Limba vorbită pe acest server este Limba Română.
Jignirea sau Discriminarea oricărui jucator nu este permisă în niciun caz. Orice insultă trebuie raportată adminului sau prezentată forum-ului însoţită de dovada corespunzătoare.
Reclama către alt server înafara de cel al comunităţii RedzMax este strict interzisă şi va duce la suspendarea contului participantului şi interzicerea definitivă a conectării IP-ului corespunzător pe oricare din server-ele RedzMax.
Folosirea chat-urilor dedicate începătorilor(/newbie) în folosul discuţiilor este strict interzisă.
Numai un administrator, asistent sau un lider poate răspunde cererilor de ajutor din chat-ul /newbie.1.3. Fraudarea şi Trişarea
Orice încercare de fraudare a demersului jocului prin folosirea metodelor nepermise este interzisă şi va fi pedepsită prin suspendarea temporară sau permanentă a contului, în funcţie de gravitate.
Nu răspundem de interzicerea neaşteptată a IP-ului(ca logarea pe un cont suspendat).
Încercarea repetată de conectare introducând parola greşită va duce la suspendarea IP-ului timp de 45 de minute.
Abaterea de la regulile evenimentelor impuse de organizatorii acestora este interzisă iar Administratorul are tot dreptul de a acţiona asupra jucătorului.
Orice încercare de falsificare de dovezi va duce la suspendarea contului jucătorului şi interzicerea definitivă a conectării IP-ului corespunzător pe oricare din server-ele RedzMax.
În cazul în care contul jucătorului suspendat nu este reinstaurat după perioada suspendării, jucatorul are dreptul de a aplica o cerere unban pe forum.1.4. DeathMatch
DeathMatch-ul este complet interzis şi constă în uciderea în masă fără niciun motiv, iar practicarea acestuia se pedepseşte, jucătorul fiind dat afară de pe server sau fiind avertizat. La trei avertizări, jucatorul va fi suspendat pentru o săptămână.
DeathMatch este permis doar atunci când jucătorul respectiv participă la o acţiune de jefuire sau război.
Uciderea oricărui jucător care se află în cadrul unei zone guvernamentale nu este permisă în niciun caz.
Drive-By este permis doar atunci când şoferul nu participă prin utilizarea oricărei arme.
Drive-By este permis doar ca pasager şi doar cu armele AK47;M4;MP5, restul armelor sunt interzise la Drive-By.
Drive-By nu este permis pe un pasager.


avatar
Admin
Admin

Mesaje : 29
Data de înscriere : 20/12/2012
Varsta : 22
Localizare : Craiova

http://darkbux.iftopic.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum