SMURD - Regulament şi informaţii

In jos

SMURD - Regulament şi informaţii

Mesaj  ShakeYt la data de Dum Dec 23, 2012 2:39 pm
* Membrii F/P au obligatia de a vorbi pe /r ( radio / chatul factiunii ) despre orice problema legata de factiune.
* Aveti obligatia de anunta cand luati o ambulanta de fiecare data cand mergeti sa dati /heal. In caz ca incalcati aceasta regula veti primi factionwarn.
* Este interzis sa abandonati ambulantele, riscati sa fiti sanctionati.
* Nu aveti voie sa faceti DeathMatch sau DriveBy, riscati /uninvite, nu trebuie sa uitam de faptul ca suntem o factiune pasnica.
* Nu aveti voie sa participati la eventuri fara permisiunea leaderului/subleaderului. Exceptie fac eventurile facute de admini.
* Aveti voie sa purtati la voi un SD-Pistoll pentru autoaparare daca purtati alta arma primiti factionwarn, dar il folositi doar in caz ca sunteti atacati. Inainte de a riposta, faceti un SS doveditor ca persoana respectiva a atacat prima, pentru orice situatie, in caz ca apar plangeri mai tarziu. (Nota: decat liderul/subliderul pot purta alte arme)
* Deoarece este criza,aveti voie sa dati rob.
* Nu circulati fara sirena pe contrasens si daca NU aveti urgenta, daca veti fi prinsi riscati factionwarn. (Puteti circula pe contrasens in cazul in care este blocata partea pe care circulati, sau sunt masini parasite sau care stationeaza pe carosabil).
* Nu aveti voie sa le vorbiti urat colegilor, cat si celorlalti membrii din alte factiuni, daca veti fi prinsi riscati factionwarn. La fel nu aveti sa faceti post colegilor din factiune - veti fi demisi pe loc. (Toate probleme in factiune se rezolva impreuna cu liderul/subliderul).
* Nu aveti voie sa divulgati subiectele discutate in interiorul factiunii (ce e pe /r, ramane pe /r !), daca veti fi prinsi riscati demitere.
* Daca intervine o problema si nu puteti ajunge la sedinta programata de lider, aveti obligatia de a posta in topicul “Inactivitate / Invoiri“.
* Incercati sa folositi un limbaj corect din punct de vedere gramatical. Evitati limbajul specific Y!M.
* Este interzis sa ramaneti AFK in fata sau in incinta HQ-ului riscati factionwarn, daca doriti acest lucru, mergeti pe HQ, sau, intr-o casa.
* Sunt interzise bind-urile pe /accept medic, nu aveti voie sa acuzati colegii de bind, daca veti fi prinsi riscati factionwarn.
*Job-ul pe care aveti voie sa-l detineti este doar cel de mechanic, daca sunteti prinsi cu joburi ilegale riscati factionwarn .
* Nu faceti spam pe /r. Nu vorbiti cu CAPS LOCK In caz contrar veti primi avertisement / factionwarn.
* Pentru a primi salariu / rank, trebuie sa fiti activi pe tot parcursul saptamanii, nu doar la sedinta. Cine intra doar la sedinta de dragul salariului / rankului va primi /uninvite. (Nu e voie sa ceri rank-up).
* Nu provocati certuri (adica, nu cautati cearta prin raspunsuri care pot provoca o cearta, sau pur si simplu "expresii" de genul asta), cine face asta va primi factionwarn / /uninvite, in functie de gravitate. In cazul in care izbucneste o cearta si sunteti implicati, faceti niste SS-uri care sa va dovedeasca punctul de vedere, si i le dati liderului prin PM, fara a mai continua cearta, pentru ca asta poate duce la demiterea voastra, iar daca nu sunteti implicati, incercati sa aplanati cearta sau nu interveniti deloc.
* Sunteti obligati sa dati /heal cu 250$ tuturor membrilor Police Departament / National Guard / F.B.I.
* Este interzis sa faceti SPAM cu "Heal? G la ambulanta" / "Vrei heal?! Urca in ambulanta" / "Daca doresti heal da g la ambulanta" / etc. O data, maxim de doua ori ajunge, daca scrieti de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam si veti fi sanctionati - factionwarn.
* Membrii F/P nu participa cu heal la WAR-uri cine este prins va fi demis, mergem doar la unele antrenamente/sedinte/eventuri. (doar cu permisiunea liderului/subliderului)
* La 3 zile de inactivitate neanuntate sunteti dati afara din factiune cu FP daca nu aveti 5 zile.
* Pentru neprezenta la sedinta fara cerere de invoire, altfel riscati factionwarn.
* Nu este permis sa stati "afk pe ambulanta" mai multe de 5 minute. Se sanctioneaza cu factionwarn.
* Primele 3 zile in facţiune sunt de TEST, in caz că nu vă este pe plac facţiunea in aceste 3 zile veţi avea posibilitatea de a demisiona fără a primii FPunish 30/30 doar dacă liderul consideră cu adevărat ca nu vă descurcaţi , odată trecute aceste 3 zile veţi fi pe deplin membru al acestei facţiuni.
* Pentru a demisiona din facţiune fără a primii Fpunish trebuie să aveţi cel puţin 14 zile vechime.
* Atentie!la fel cum nu aveti voie sa folositi fire truck,nu aveti voie nici sa stingeti banca,asta daca sunt membrii rank 3+;In caz ca nu sunt membrii 3+ puteti stinge banca


Salariile vin stabilite de către lider:

Rank 1 -5000
Rank 2 - 6000
Rank 3 - 7000
Rank 4 -8000
Rank 5 - 9000
Rank 6 (sublider) - confidential

Joburi:
Jobul obligatoriu este sau cel de mecanic,sau detectiv.Pe care il prind cu alt job primeste Faction Warn

Jobul principal este cel de mecanic însă de la rank 3 în sus membrul poate folosii orice job doreşte (exceptând joburile ilegale).

Utilizarea vehiculelor:
Ambulance - De la Rank 1 pentru a oferi viata(/heal) jucatorilor
Fire Truck - Rank 3+ pentru incendii. * Atentie , in caz ca nu este niciun membru Rank 3+ online , superiorii pot folosi Fire Truck in cazuri de urgenta ( ex. banca a fost jefuita , o explozie ce incurca circulatia , etc..)
F/P Maverick - In cazul in care un departament ( NG / FBI / PD ) necesita ajutoare pe /d ** Rank 1+ doar in cazuri speciale


Pretul unei comenzi (/accept medic) este de 500$ , cine va incerca sa jecmaneasca playerii va fi sanctionat cu 1 FW (faction wran)
Pretul de heal oferit prin publicarea personala a servicilor este de 250$
Comenzile factiunii sunt :

/r (radio , vorbesti cu cei din factiune)
/d (vorbesti cu cei din toate departamentele)
/fdeposit (pui bani in seiful factiunii)
/fbalance (verifici cat avem in seif)
/fwithdraw (scoti bani din seif [color=#FF0000]*doar liderul)
/duty (DutyON , poti prelua comenzile (/accept medic))
/heal [ID] [SUMA] (oferi viata unui jucator)


ShakeYt

Mesaje : 20
Data de înscriere : 23/12/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum