F.B.I.-Reclama un agent

In jos

F.B.I.-Reclama un agent

Mesaj  WooDBosT la data de Sam Dec 22, 2012 3:12 pm

Este permisa postarea o singura data, atat din partea celui care acuza cat si din partea celui care se apara. Asadar: Daca acuzi un agent FBI, respecti modelul si la "Descrierea situatiei" scrii toata povestea intr-un SINGUR post. Agentul FBI acuzat, are de asemenea dreptul de a posta o singura data cu explicatia. Daca cel ce acuza, posteaza de doua ori+, cererea ii este ignorata. Daca un agent FBI posteaza de doua ori+, explicatia ii este ignorata si se va lua o decizie doar pe baza dovezilor si descrierii acuzatorului. Martorii vor interveni DOAR prin PM catre lider. Daca aveti ceva de adaugat, o faceti prin PM liderului.

Pozele in care demonstrezi ca primesti wanted conform regulamentului, cu un motiv ce se gaseste in Wanted List nu pot fi considerate dovezi care sa demonstreze ca un agent F.B.I. a incalcat in vreun fel regulamentul. Odata cu trecerea testului de intrare in F.B.I., orice membru al acestei factiuni este considerat apt sa foloseasca comenzile de care dispune, in mod corect
In cazul in care reclamantii posteaza dovezi editate in orice fel, liderul are libertatea de a ignora reclamatia.
Daca reclamantul face un post aiurea dupa decizia liderului acesta are dreptul de a retrage sanctiunea.

Ai dovezi cum ca un membru FBI a incalcat regulile sau a abuzat de functia pe care o detine? atunci posteaza aici urmand exact urmatorul model:

Model de reclamatie:

• Nick'ul tau:
• Nick'ul celui reclamat:
• Descriere:
• Martori:
• Dovezi (Screnshot):

Fara dovezi concrete nu vom lua masuri!


WooDBosT

Mesaje : 8
Data de înscriere : 22/12/2012
Localizare : Filiasi

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum